Zelf aan de slag
Wilt u zelf ervaren hoe het is om te beeldhouwen of schilderen? In de workshops wordt stap voor stap van een ruwe steen of blanco doek naar een afgerond beeld schilderij gewerkt. De workshops zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden en vinden plaats onder de deskundige begeleiding van Rob Cerneus. De workshops beginnen met een introductie van de verschillende materialen en technieken. Na afloop gaat u met een afgewerkte (gepolijste) sculptuur of voltooid schilderij naar huis.
Maatwerk
Wij kunnen speciaal voor u een kunstzinnige workshop op maat organiseren. Het afhuren van de ruimte, het gebruik van gereedschappen en materialen, professionele begeleiding en lunch is opgenomen in het programma. Normaal gesproken duurt een workshop van 10.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is het in overleg mogelijk van het standaard programma af te wijken.
Neem voor meer informatie contact op met Rob Cerneus

Workshops


Wilt u zelf ervaren hoe het is om te beeldhouwen of schilderen? In de workshops wordt stap voor stap van een ruwe steen of blanco doek naar een afgerond beeld of schilderij gewerkt. De workshops zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden en vinden plaats onder de deskundige begeleiding van Rob Cerneüs jr. De workshops beginnen met een introductie van de verschillende materialen en technieken. Na afloop gaat u met een afgewerkte (gepolijste) sculptuur of voltooid schilderij naar huis.


Maatwerk


Daarnaast is het ook mogelijk een kunstzinnige workshop op maat organiseren. Het afhuren van de ruimte, het gebruik van gereedschappen en materialen, professionele begeleiding en lunch is opgenomen in het programma. Normaal gesproken duurt een workshop van 10.00 uur tot 16.00 uur. Uiteraard is het in overleg mogelijk van het standaard programma af te wijken. 

 


Neem voor meer informatie contact op met Rob Cerneüs.